Optimaliseer je bedrijfsproces met een Officient API-koppeling

Dankzij het HR-administratie systeem van Officient verwerk je eenvoudig alle loonadministratie, personeelsdata en andere HR processen. Daarnaast is het systeem eenvoudig door meerdere mensen te gebruiken en beschikken ze over live-support voor hulp op afstand. Met de Officient API kan je ook vele kanten op om je software te verbinden of uit te breiden met jouw data.

API koppelen van Officient

Zoals je gewend bent van een HR-systeem beheer je binnen je Officient omgeving medewerkers, loongegevens, afwezigheden en contracten op één plek. Maar het werk van een ondernemer stopt niet op die plek. Ook het beheer van je andere systemen komen hier om de hoek kijken en daar is waar een API koppeling van pas kan komen. Want hoe mooi is het als zowel je boekhouding, webshop en andere datasets kan combineren met je Officient beheer omgeving? Hier komen wij van pas. Dankzij een API koppeling komen deze processen namelijk mooi samen op één plek.

Officient koppelen met jouw omgevingen

Door jouw omgevingen te verbinden met je Officient HR systeem gaan er dus vele deuren voor je open. Bedenk eens hoeveel tijd het bespaart als je bijvoorbeeld een verlof aanvraag automatisch kan verwerken in je Twinfield boekhouding? Of het verbinden van Officient mail processen met je eigen Mailchimp account? Het is allemaal te realiseren, zelfs functies die specifiek zijn voor jouw situatie. Zolang het online staat, kunnen wij ermee verbinden.

Alles is mogelijk

Dankzij onze enorme ervaring met grote applicaties en API koppelingen tussen vele verschillende software kunnen wij (vrijwel) iedere applicatie met elkaar laten spreken. Dus waar wacht je op? Laat verouderde systemen en handmatig overtypen in het verleden en ga voor een API koppeling die het verschil maakt. Neem vandaag nog contact op met onze API experts en vertel ons jouw waar jouw groeimogelijkheden liggen. Dan helpen wij jou aan je digitale groei.

Vragen over deze API?

Klaar om de kracht van een API-koppeling​ met Officient te ontdekken?

Neem vandaag nog contact op en ervaar de voordelen van een API-koppeling met Officient. Verbeter de efficiëntie van je bedrijfsprocessen, verminder fouten en ontdek de eindeloze mogelijkheden van onze naadloze software-integraties.

Veelgestelde vragen

Dit hangt af van de complexiteit en de type data. Gaat het om 10 of 10 miljard records? Wil je een koppeling maken naar een oud systeem of een die juist net vers op de markt is?  Wil je alleen data één op één tussen de platforms uitwisselen of verwacht je van ons dat we met superslimme algoritmes de data verbeteren voor we deze opslaan? En zo zijn er nog meer relevante vragen.

Om echt te weten te komen at jouw API koppeling kost, stuur ons dan even een bericht met wat je voor ogen hebt, dan denken wij met je mee voor de best passende maatwerk oplossing binnen jouw budget.

Nee. Wij werken met een zogenoemde flat-fee. Je betaald eenmalig de ontwikkeling van de de koppeling. Daarnaast betaal je een vast bedrag voor de zogenoemde resources. Dit is voor de rekenkracht en geheugen welke wij nodig hebben om jouw koppeling(en) te draaien in ons platform. Deze kosten hangen af van hoe zwaar je koppeling is (aantal records, complexiteit van de algoritmes die wij draaien) en bepalen we tijdens het opstellen van de offerte met jou.

Wij bouwen iedere koppeling als een losse miniapplicatie. Deze draait in zijn eigen virtuele container voor maximale veiligheid. De container draait alleen de services die nodig zijn voor jouw koppeling en bevat geen enkele overhead of ingang voor ‘makkelijk’ onderhoud. We werken waar nodig met complexe login sleutels (nooit met wachtwoorden).

Voor alles wat publiekelijk beschikbaar is, passen we de hoogst mogelijke standaarden toe om de veiligheid zo hoog mogelijk te houden. Daarnaast monitoren wij alle omgevingen 24/7 op het gebied van veiligheid en performance. 

Alleen als jij dit wilt. Simpel. Wij houden ervan onze verantwoordelijkheid zo klein mogelijk te houden. We halen alleen het minimale op wat nodig is om jouw koppeling tot een succes te brengen en verwijderen alles wat niet nodig is direct na verwerking. Als we toch gegevens moeten opslaan om te weten welke gegevens al gesynchroniseerd zijn dan slaan we alleen het ID of nummer op bijvoorbeeld maar niet de volledige dataset. En als er toch volledige datasets moeten worden opgeslagen dan slaan we alle gevoelige gegevens versleuteld op.

Je kunt ons altijd bellen of een e-mail sturen. Dat kan via het contactformulier op deze pagina of via 010 – 477 26 78 en info@apikoppelingen.nl

Bekijk al onze veelgestelde vragen voor meer antwoorden.

Contact opnemen met sales