Qenner

Home > Qenner

Uit dezelfde categorie:

Qenner heeft zich gespecialiseerd in het koppelen van verschillende applicaties voor onder andere reisagenten en touroperators. Hiermee kunnen applicaties elkaar’s gegevens gebruiken en wordt het mogelijk om het internet te integreren in de bestaande bedrijfsprocessen en onderdeel te laten uitmaken van de volledige ICT- architectuur van reisorganisaties.

Koppeling met de API van Qenner

Als reisorganisatie heb je te maken met een enorm web aan verschillende methodes en systemen. Door de software van Qenner te verbinden met bijvoorbeeld je Twinfield Boekhouding of de API van Google Maps bereik je koppelingen die je reisorganisatie naar een hoger niveau tillen. Denk bijvoorbeeld aan het inzien van je volledige aanbod via een uitgebreide kaart, inkomende betalingen automatisch laten invoeren in je financiën of simpelweg instagram kiekjes van je vakantieparken verwerken op je website. Alles is mogelijk met een API koppeling.

Qenner API verbinden

De Qenner API biedt verschillende kansen om reisagenten en touroperators te ontzorgen op verschillende manieren. We kunnen je boekhouding automatiseren, klantgegevens veilig laten opslaan en je betaalmethodes uitbreiden om een nog groter publiek te bereiken. Wij denken hierin graag met je mee en bieden je de kans om grenzen te verleggen in je reisorganisatie. Met een slimme API koppeling is dit allemaal eenvoudiger dan je denkt.

Even sparren?

Benieuwd wat een API koppeling voor jou kan doen?

Terugbelverzoek

We hebben je terugbelverzoek ontvangen. We gaan je later terugbellen op jouw aangegeven tijdstip.