Optimaliseer je bedrijfsproces met een Qenner API-koppeling

Qenner heeft zich gespecialiseerd in het koppelen van verschillende applicaties voor onder andere reisagenten en touroperators. Hiermee kunnen applicaties elkaar’s gegevens gebruiken en wordt het mogelijk om het internet te integreren in de bestaande bedrijfsprocessen. De hiervoor beschikbare Qenner API stelt je daarom in staat om ontzettend veel functies aan te roepen. Zeer geschikt dus voor de volledige ICT- architectuur van reisorganisaties.

Koppeling met de API van Qenner

Als reisorganisatie heb je te maken met een enorm web aan verschillende methodes en systemen. Door de software van Qenner te verbinden met bijvoorbeeld je Twinfield Boekhouding of de API van Google Maps bereik je koppelingen die je reisorganisatie naar een hoger niveau tillen.

Denk bijvoorbeeld aan het inzien van je volledige aanbod via een uitgebreide kaart, inkomende betalingen automatisch laten invoeren in je financiën of simpelweg instagram kiekjes van je vakantieparken verwerken op je website. Alles is mogelijk met een API koppeling.

Qenner software verbinden

De Qenner API biedt verschillende kansen om reisagenten en touroperators te ontzorgen op verschillende manieren. We kunnen je boekhouding automatiseren, klantgegevens veilig laten opslaan en je betaalmethodes uitbreiden om een nog groter publiek te bereiken. Wij denken hierin graag met je mee en bieden je de kans om grenzen te verleggen in je reisorganisatie. Met een slimme API koppeling is dit allemaal eenvoudiger dan je denkt.

Wacht dus niet langer. Neem contact met ons op en leg je situatie aan ons uit. Wij helpen je graag met ieder digitaal vraagstuk; niets is ons te gek!

Vragen over deze API?

Klaar om de kracht van een API-koppeling​ met Qenner te ontdekken?

Neem vandaag nog contact op en ervaar de voordelen van een API-koppeling met Qenner. Verbeter de efficiëntie van je bedrijfsprocessen, verminder fouten en ontdek de eindeloze mogelijkheden van onze naadloze software-integraties.

Veelgestelde vragen

Dit hangt af van de complexiteit en de type data. Gaat het om 10 of 10 miljard records? Wil je een koppeling maken naar een oud systeem of een die juist net vers op de markt is?  Wil je alleen data één op één tussen de platforms uitwisselen of verwacht je van ons dat we met superslimme algoritmes de data verbeteren voor we deze opslaan? En zo zijn er nog meer relevante vragen.

Om echt te weten te komen at jouw API koppeling kost, stuur ons dan even een bericht met wat je voor ogen hebt, dan denken wij met je mee voor de best passende maatwerk oplossing binnen jouw budget.

Nee. Wij werken met een zogenoemde flat-fee. Je betaald eenmalig de ontwikkeling van de de koppeling. Daarnaast betaal je een vast bedrag voor de zogenoemde resources. Dit is voor de rekenkracht en geheugen welke wij nodig hebben om jouw koppeling(en) te draaien in ons platform. Deze kosten hangen af van hoe zwaar je koppeling is (aantal records, complexiteit van de algoritmes die wij draaien) en bepalen we tijdens het opstellen van de offerte met jou.

Wij bouwen iedere koppeling als een losse miniapplicatie. Deze draait in zijn eigen virtuele container voor maximale veiligheid. De container draait alleen de services die nodig zijn voor jouw koppeling en bevat geen enkele overhead of ingang voor ‘makkelijk’ onderhoud. We werken waar nodig met complexe login sleutels (nooit met wachtwoorden).

Voor alles wat publiekelijk beschikbaar is, passen we de hoogst mogelijke standaarden toe om de veiligheid zo hoog mogelijk te houden. Daarnaast monitoren wij alle omgevingen 24/7 op het gebied van veiligheid en performance. 

Alleen als jij dit wilt. Simpel. Wij houden ervan onze verantwoordelijkheid zo klein mogelijk te houden. We halen alleen het minimale op wat nodig is om jouw koppeling tot een succes te brengen en verwijderen alles wat niet nodig is direct na verwerking. Als we toch gegevens moeten opslaan om te weten welke gegevens al gesynchroniseerd zijn dan slaan we alleen het ID of nummer op bijvoorbeeld maar niet de volledige dataset. En als er toch volledige datasets moeten worden opgeslagen dan slaan we alle gevoelige gegevens versleuteld op.

Je kunt ons altijd bellen of een e-mail sturen. Dat kan via het contactformulier op deze pagina of via 010 – 477 26 78 en info@apikoppelingen.nl

Bekijk al onze veelgestelde vragen voor meer antwoorden.

Contact opnemen met sales