Optimaliseer je bedrijfsproces met een Quickbooks API-koppeling

Quickbooks is een boekhoudsoftwarepakket ontwikkeld door Intuit. Het is vooral gericht op het MKB en biedt boekhoudapplicaties om al je betalingen mee te beheren. Omdat Quickbooks vanuit de cloud werkt kan je eenvoudig vanaf ieder apparaat je boekhouding inzien. Deze wordt zelfs live gesynchroniseerd, waardoor je data ten alle tijden up-to-date is. De Quickbooks API biedt dus vele mogelijkheden om je software passend uit te breiden.

Verbind met de Quickbooks API

Zie eenvoudig al je financiële data in, manage je bedrijf via encryptie veilig op afstand en word geholpen door middel van slimme statistieken. De Quickbooks software kan het allemaal. Door deze gegevens middels een API te koppelen aan jouw andere software automatiseer je nog meer aspecten van je onderneming. Zo kan je bijvoorbeeld je in- en uitkomende facturen koppelen aan je Mollie betaalsysteem, verstuur je geautomatiseerde SMS’jes of emails voor onder andere herinneringen aan klanten of verwerk je de gegevens van sollicitanten binnen een handomdraai. Het is allemaal mogelijk met een API koppeling.

API connectie maken

Het is zo ontzettend handig om tijdrovende zaken te automatiseren. Je houdt zo alleen maar meer tijd over voor de taken die jou écht bezig moeten houden: Die van je core-businees!

Met de juiste API koppelingen biedt je jezelf de ademruimte waar nodig en haal je het maximale uit niet alleen je Quickbooks software, maar ook je onderneming. Neem daarom contact op met onze API experts en ervaar de vele voordelen.

Vragen over deze API?

Klaar om de kracht van een API-koppeling​ met Quickbooks te ontdekken?

Neem vandaag nog contact op en ervaar de voordelen van een API-koppeling met Quickbooks. Verbeter de efficiëntie van je bedrijfsprocessen, verminder fouten en ontdek de eindeloze mogelijkheden van onze naadloze software-integraties.

Veelgestelde vragen

Dit hangt af van de complexiteit en de type data. Gaat het om 10 of 10 miljard records? Wil je een koppeling maken naar een oud systeem of een die juist net vers op de markt is?  Wil je alleen data één op één tussen de platforms uitwisselen of verwacht je van ons dat we met superslimme algoritmes de data verbeteren voor we deze opslaan? En zo zijn er nog meer relevante vragen.

Om echt te weten te komen at jouw API koppeling kost, stuur ons dan even een bericht met wat je voor ogen hebt, dan denken wij met je mee voor de best passende maatwerk oplossing binnen jouw budget.

Nee. Wij werken met een zogenoemde flat-fee. Je betaald eenmalig de ontwikkeling van de de koppeling. Daarnaast betaal je een vast bedrag voor de zogenoemde resources. Dit is voor de rekenkracht en geheugen welke wij nodig hebben om jouw koppeling(en) te draaien in ons platform. Deze kosten hangen af van hoe zwaar je koppeling is (aantal records, complexiteit van de algoritmes die wij draaien) en bepalen we tijdens het opstellen van de offerte met jou.

Wij bouwen iedere koppeling als een losse miniapplicatie. Deze draait in zijn eigen virtuele container voor maximale veiligheid. De container draait alleen de services die nodig zijn voor jouw koppeling en bevat geen enkele overhead of ingang voor ‘makkelijk’ onderhoud. We werken waar nodig met complexe login sleutels (nooit met wachtwoorden).

Voor alles wat publiekelijk beschikbaar is, passen we de hoogst mogelijke standaarden toe om de veiligheid zo hoog mogelijk te houden. Daarnaast monitoren wij alle omgevingen 24/7 op het gebied van veiligheid en performance. 

Alleen als jij dit wilt. Simpel. Wij houden ervan onze verantwoordelijkheid zo klein mogelijk te houden. We halen alleen het minimale op wat nodig is om jouw koppeling tot een succes te brengen en verwijderen alles wat niet nodig is direct na verwerking. Als we toch gegevens moeten opslaan om te weten welke gegevens al gesynchroniseerd zijn dan slaan we alleen het ID of nummer op bijvoorbeeld maar niet de volledige dataset. En als er toch volledige datasets moeten worden opgeslagen dan slaan we alle gevoelige gegevens versleuteld op.

Je kunt ons altijd bellen of een e-mail sturen. Dat kan via het contactformulier op deze pagina of via 010 – 477 26 78 en info@apikoppelingen.nl

Bekijk al onze veelgestelde vragen voor meer antwoorden.

Contact opnemen met sales