Unit4 API koppeling

De zakelijke software ontwikkeld door Unit4 is bedoeld voor bedrijven om hun interne structuur te verbeteren. Dit doen zij aan de hand van zelf ontwikkelde systemen die helpen in resources, finance en andere zakelijke behoeftes.

Dankzij de digitale oplossingen van Unit4 ben je als bedrijf voor het grootste gedeelte gedekt met de meest voorkomende bedrijfsondersteuning. Maar zelfs dán heb je nog altijd verschillende losse eindjes die je niet kan waarmaken zonder een API koppeling. Denk hierbij eens aan het koppelen van je financials aan je Mailchimp of Exact Online pakket. Koppel je oude salarisadminisatrie of jouw jarenlang opgebouwde datasets met het bijbehorende systeem van Unit4.

API koppelen van Unit4

Door je verschillende applicaties (of websites) te koppelen middels een API gaan er dus ontzettend veel deuren voor je open. Zelfs functies waarvan je zelf geen idee had dat ze bestaan kunnen worden gerealiseerd. Dankzij onze enorme ervaring met grote applicaties en API koppelingen tussen vele verschillende software kunnen wij (vrijwel) iedere applicatie met elkaar laten spreken. Daardoor kan je je Unit4 pakket zodanig uitbreiden dat het volledig aansluit op jouw bedrijfsvoering. Want zeg nu zelf, waarom dingen handmatig overnemen als je ze ook kan automatiseren?

Benieuwd wat een API koppeling voor jou kan doen?

Wij hebben honderden API-koppelingen gemaakt en zijn experts in het maken van API koppelingen met Unit4. Wat je wensen ook zijn, wij koppelen of maken de API die dit mogelijk maakt.

Een slimme API koppeling kan jouw organisatie veel tijd, geld en fouten besparen. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan en ervaar wat een koppeling voor jouw organisatie kan betekenen.

Koppelen met Unit4 was nog nooit zo simpel

Benieuwd wat een API koppeling met Unit4 voor jou kan betekenen?

Offerte aanvragen