Optimaliseer je bedrijfsproces met een Unit4 API-koppeling

De zakelijke software ontwikkeld door Unit4 is bedoeld voor bedrijven om hun interne structuur te verbeteren. Dit doen zij aan de hand van zelf ontwikkelde systemen die helpen in resources, finance en andere zakelijke behoeftes. Met de bijbehorende Unit4 API kan je als ondernemer dus vele kanten op.

Dankzij de digitale oplossingen van Unit4 ben je als bedrijf voor het grootste gedeelte gedekt met de meest voorkomende bedrijfsondersteuning. Maar zelfs dán heb je nog altijd verschillende losse eindjes die je niet kan waarmaken zonder een API koppeling. Denk hierbij eens aan het koppelen van je financials aan je Mailchimp of Exact Online pakket. Koppel je oude salarisadminisatrie of jouw jarenlang opgebouwde datasets met het bijbehorende systeem van Unit4.

API koppelen van Unit4

Door je verschillende applicaties (of websites) te koppelen middels een API gaan er dus ontzettend veel deuren voor je open. Zelfs functies waarvan je zelf geen idee had dat ze bestaan kunnen worden gerealiseerd.

Dankzij onze enorme ervaring met grote applicaties en API koppelingen tussen vele verschillende software kunnen wij (vrijwel) iedere applicatie met elkaar laten spreken. Daardoor kan je je Unit4 pakket zodanig uitbreiden dat het volledig aansluit op jouw bedrijfsvoering. Want zeg nu zelf, waarom dingen handmatig overnemen als je ze ook kan automatiseren?

Neem dus vandaag nog contact op met een van onze API experts. Zij helpen je graag op weg bij je software vraagstuk. Daag ons uit!

Vragen over deze API?

Klaar om de kracht van een API-koppeling​ met Unit4 te ontdekken?

Neem vandaag nog contact op en ervaar de voordelen van een API-koppeling met Unit4. Verbeter de efficiëntie van je bedrijfsprocessen, verminder fouten en ontdek de eindeloze mogelijkheden van onze naadloze software-integraties.

Veelgestelde vragen

Dit hangt af van de complexiteit en de type data. Gaat het om 10 of 10 miljard records? Wil je een koppeling maken naar een oud systeem of een die juist net vers op de markt is?  Wil je alleen data één op één tussen de platforms uitwisselen of verwacht je van ons dat we met superslimme algoritmes de data verbeteren voor we deze opslaan? En zo zijn er nog meer relevante vragen.

Om echt te weten te komen at jouw API koppeling kost, stuur ons dan even een bericht met wat je voor ogen hebt, dan denken wij met je mee voor de best passende maatwerk oplossing binnen jouw budget.

Nee. Wij werken met een zogenoemde flat-fee. Je betaald eenmalig de ontwikkeling van de de koppeling. Daarnaast betaal je een vast bedrag voor de zogenoemde resources. Dit is voor de rekenkracht en geheugen welke wij nodig hebben om jouw koppeling(en) te draaien in ons platform. Deze kosten hangen af van hoe zwaar je koppeling is (aantal records, complexiteit van de algoritmes die wij draaien) en bepalen we tijdens het opstellen van de offerte met jou.

Wij bouwen iedere koppeling als een losse miniapplicatie. Deze draait in zijn eigen virtuele container voor maximale veiligheid. De container draait alleen de services die nodig zijn voor jouw koppeling en bevat geen enkele overhead of ingang voor ‘makkelijk’ onderhoud. We werken waar nodig met complexe login sleutels (nooit met wachtwoorden).

Voor alles wat publiekelijk beschikbaar is, passen we de hoogst mogelijke standaarden toe om de veiligheid zo hoog mogelijk te houden. Daarnaast monitoren wij alle omgevingen 24/7 op het gebied van veiligheid en performance. 

Alleen als jij dit wilt. Simpel. Wij houden ervan onze verantwoordelijkheid zo klein mogelijk te houden. We halen alleen het minimale op wat nodig is om jouw koppeling tot een succes te brengen en verwijderen alles wat niet nodig is direct na verwerking. Als we toch gegevens moeten opslaan om te weten welke gegevens al gesynchroniseerd zijn dan slaan we alleen het ID of nummer op bijvoorbeeld maar niet de volledige dataset. En als er toch volledige datasets moeten worden opgeslagen dan slaan we alle gevoelige gegevens versleuteld op.

Je kunt ons altijd bellen of een e-mail sturen. Dat kan via het contactformulier op deze pagina of via 010 – 477 26 78 en info@apikoppelingen.nl

Bekijk al onze veelgestelde vragen voor meer antwoorden.

Contact opnemen met sales