Optimaliseer je bedrijfsproces met een AFAS Software API-koppeling

AFAS Software is een alles-in-één ERP systeem voor het beheer van onder andere je administratie, HRM en ordermanagement processen. Met behulp van de AFAS API kan je tevens vele kanten wat betreft het uitbreiden verschillende (online) tools.

Door de software van AFAS te koppelen aan je eigen bedrijfssystemen haal je veel meer uit je programma’s dan voorheen mogelijk. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de integratie van je webshop data of op-maat-configuratie van je producten. Zo kan je eenvoudig diverse data en informatie combineren en laten samenkomen op één plek. Ondanks dat AFAS Software uitgebreid is in haar mogelijkheden, kan het zijn dat het voor jouw ondernemening nog aan opties en functionaliteiten ontbreekt. Dus waarom zou je daar geen gebruik van willen maken met een API-koppeling?

AFAS API mogelijkheden

De API van AFAS is voor ons bekend terrein. We hebben daarom al meerdere ondernemers blij gemaakt met de verbinding met hun AFAS omgeving. Zo hebben wij -bijvoorbeeld- al Bol.com, Mollie en Lightspeed omgevingen verbonden met AFAS. En met groot succes! Door de automatiseren van dergelijke HR en bedrijfsprocessen zijn handmatige, foutgevoelige handelingen compleet verleden tijd geworden. Dat zijn het soort resultaten die te bereiken zijn met een efficiente API-koppeling.

Heb jij een idee over wat er geautomatiseerd kan worden? Laat het ons weten, dan doen wij de rest. Neem vandaag nog contact op en ontdek alle voordelen!

Vragen over deze API?

Klaar om de kracht van een API-koppeling​ met AFAS Software te ontdekken?

Neem vandaag nog contact op en ervaar de voordelen van een API-koppeling met AFAS Software. Verbeter de efficiëntie van je bedrijfsprocessen, verminder fouten en ontdek de eindeloze mogelijkheden van onze naadloze software-integraties.

Veelgestelde vragen

Dit hangt af van de complexiteit en de type data. Gaat het om 10 of 10 miljard records? Wil je een koppeling maken naar een oud systeem of een die juist net vers op de markt is?  Wil je alleen data één op één tussen de platforms uitwisselen of verwacht je van ons dat we met superslimme algoritmes de data verbeteren voor we deze opslaan? En zo zijn er nog meer relevante vragen.

Om echt te weten te komen at jouw API koppeling kost, stuur ons dan even een bericht met wat je voor ogen hebt, dan denken wij met je mee voor de best passende maatwerk oplossing binnen jouw budget.

Nee. Wij werken met een zogenoemde flat-fee. Je betaald eenmalig de ontwikkeling van de de koppeling. Daarnaast betaal je een vast bedrag voor de zogenoemde resources. Dit is voor de rekenkracht en geheugen welke wij nodig hebben om jouw koppeling(en) te draaien in ons platform. Deze kosten hangen af van hoe zwaar je koppeling is (aantal records, complexiteit van de algoritmes die wij draaien) en bepalen we tijdens het opstellen van de offerte met jou.

Wij bouwen iedere koppeling als een losse miniapplicatie. Deze draait in zijn eigen virtuele container voor maximale veiligheid. De container draait alleen de services die nodig zijn voor jouw koppeling en bevat geen enkele overhead of ingang voor ‘makkelijk’ onderhoud. We werken waar nodig met complexe login sleutels (nooit met wachtwoorden).

Voor alles wat publiekelijk beschikbaar is, passen we de hoogst mogelijke standaarden toe om de veiligheid zo hoog mogelijk te houden. Daarnaast monitoren wij alle omgevingen 24/7 op het gebied van veiligheid en performance. 

Alleen als jij dit wilt. Simpel. Wij houden ervan onze verantwoordelijkheid zo klein mogelijk te houden. We halen alleen het minimale op wat nodig is om jouw koppeling tot een succes te brengen en verwijderen alles wat niet nodig is direct na verwerking. Als we toch gegevens moeten opslaan om te weten welke gegevens al gesynchroniseerd zijn dan slaan we alleen het ID of nummer op bijvoorbeeld maar niet de volledige dataset. En als er toch volledige datasets moeten worden opgeslagen dan slaan we alle gevoelige gegevens versleuteld op.

Je kunt ons altijd bellen of een e-mail sturen. Dat kan via het contactformulier op deze pagina of via 010 – 477 26 78 en info@apikoppelingen.nl

Bekijk al onze veelgestelde vragen voor meer antwoorden.

Contact opnemen met sales