AFAS Software

Home > AFAS Software

Uit dezelfde categorie:

AFAS Software is een alles-in-één ERP systeem voor het beheer van onder andere je administratie, HRM en ordermanagement processen.

Door de software van AFAS te koppelen aan je eigen bedrijfssystemen haal je veel meer uit je software dan voorheen mogelijk. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de integratie van je webshop data of op-maat-configuratie van je producten. Zo kan je eenvoudig diverse data en informatie combineren en laten samenkomen op één plek. Ondanks dat AFAS Software uitgebreid is in haar mogelijkheden, kan het zijn dat het voor jouw ondernemening nog aan opties en functionaliteiten ontbreekt. Dus waarom zou je daar geen gebruik van willen maken met een API-koppeling?

AFAS API mogelijkheden

De API van AFAS Software is voor ons bekend terrein. We hebben daarom al meerdere ondernemers blij gemaakt met de verbinding met hun AFAS omgeving. Zo hebben wij -bijvoorbeeld- al Bol.com, Mollie en Lightspeed omgevingen verbonden met AFAS. En met groot succes! Door de automatiseren van dergelijke HR en bedrijfsprocessen zijn handmatige, foutgevoelige handelingen compleet verleden tijd geworden. Dat zijn het soort resultaten die te bereiken zijn met een efficiente API-koppeling. Heb jij een idee over wat er geautomatiseerd kan worden? Laat het ons weten, dan doen wij de rest.

Even sparren?

Benieuwd wat een API koppeling voor jou kan doen?

Terugbelverzoek

We hebben je terugbelverzoek ontvangen. We gaan je later terugbellen op jouw aangegeven tijdstip.