Lightspeed API verbinden

Lightspeed, voorheen bekend als SEOshop, is de betaalbare totaaloplossing voor webshops, zowel voor startende als groeiende webwinkeliers. Van orderbeheer tot marketing en van betalingen tot rapportagetools, Lightspeed heeft het allemaal en is tot in de puntjes uitgewerkt. Al deze data is via een solide API beschikbaar gesteld voor externe partijen om mee te werken.

Een koppeling met Lightspeed

Zo kan je bijvoorbeeld vanuit je webshop niet alleen je verkopen direct via de API in je boekhouding laten verwerken (bijvoorbeeld ExactOnline of Reeleezee), maar er is nog veel meer mogelijk. Misschien heb je al je voorraden ondergebracht bij een fulfillment partij zoals Misi en wil je dat mutaties in je voorraad gelijk in Lightspeed worden bijgewerkt. Daarnaast kan je ook in combinatie met een Softtouch POS je klantgegevens van beide systemen synchroniseren.

API koppeling Lightspeed

De afgelopen jaren hebben wij met Lightspeed vanuit verschillende richtingen koppelingen gemaakt voor het toevoegen en synchroniseren van data. Misschien is Lightspeed je centrale systeem en wil je er data uit halen om dit in andere systemen te verwerken, maar het kan ook zijn dat het eigenlijk alleen je 'verkoopportaal' is en dat alle verkopen direct in een ander pakket bijgewerkt worden. Dankzij de solide en prettige API van Lightspeed is dit allemaal mogelijk.

Benieuwd hoe een koppeling met Lightspeed ervoor kan zorgen dat jij meer bestellingen kunt verwerken in minder tijd? Vertel ons meer over jouw omgeving en ervaar hoe wij jouw leven makkelijker kunnen maken.

Verbind je API

Benieuwd wat een API koppeling voor jou kan doen?

Wij hebben honderden API-koppelingen gemaakt en zijn experts in het maken van API koppelingen met Lightspeed (SEOShop). Wat je wensen ook zijn, wij koppelen of maken de API die dit mogelijk maakt.

Een slimme API koppeling kan jouw organisatie veel tijd, geld en fouten besparen. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan en ervaar wat een koppeling voor jouw organisatie kan betekenen.

Koppelen met Lightspeed was nog nooit zo simpel

Benieuwd wat een API koppeling met Lightspeed voor jou kan betekenen?

Offerte aanvragen