Lightspeed API verbinden

Lightspeed, voorheen bekend als SEOshop, is de betaalbare totaaloplossing voor webshops, zowel voor startende als groeiende webwinkeliers. Van orderbeheer tot marketing en van betalingen tot rapportagetools, Lightspeed heeft het allemaal en is tot in de puntjes uitgewerkt. Al deze data is via een solide API beschikbaar gesteld voor externe partijen om mee te werken.

Een koppeling met Lightspeed

Zo kan je bijvoorbeeld vanuit je webshop niet alleen je verkopen direct via de API in je boekhouding laten verwerken (bijvoorbeeld ExactOnline of Reeleezee), maar er is nog veel meer mogelijk. Misschien heb je al je voorraden ondergebracht bij een fulfillment partij zoals Misi en wil je dat mutaties in je voorraad gelijk in Lightspeed worden bijgewerkt. Daarnaast kan je ook in combinatie met een Softtouch POS je klantgegevens van beide systemen synchroniseren.

API koppeling Lightspeed

De afgelopen jaren hebben wij met Lightspeed vanuit verschillende richtingen koppelingen gemaakt voor het toevoegen en synchroniseren van data. Misschien is Lightspeed je centrale systeem en wil je er data uit halen om dit in andere systemen te verwerken, maar het kan ook zijn dat het eigenlijk alleen je 'verkoopportaal' is en dat alle verkopen direct in een ander pakket bijgewerkt worden. Dankzij de solide en prettige API van Lightspeed is dit allemaal mogelijk.

Benieuwd hoe een koppeling met Lightspeed ervoor kan zorgen dat jij meer bestellingen kunt verwerken in minder tijd? Vertel ons meer over jouw omgeving en ervaar hoe wij jouw leven makkelijker kunnen maken.

Weten wat een API koppeling voor jou kan doen?

Vertel ons meer over jouw omgeving en wensen, dan kijken we samen hoe wij voor jouw organisatie het beste uit een API koppeling met Lightspeed (SEOShop) kunnen halen. Dankzij onze ervaring met de Lightspeed (SEOShop) API kunnen wij vaak meer bereiken met een koppeling dan je verwacht.

Een slimme API koppeling kan jouw organisatie veel tijd, geld en fouten besparen. Wacht daarom niet langer en vraag vandaag nog een offerte aan en kijk wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen.

Vraag direct een offerte aan
divider

Voorbeelden van API's waar wij mee werken