Met het CRM van PerfectView sla je gevoelige gegevens van je klanten, partner ondernemingen of andere gevoelige gegevens op in de cloud. Door het waterdichte systeem wat volledig voldoet aan de eisen van de Nederlandse wet- & regelgeving, waarborg je je gegevens op een uiterst veilige plek. Als kers op de taart is de bedrijfsvoering van PerfectView volledig ingericht rondom de beveiliging van data. Met de Perfectview API kan je zo dus vele kanten op om data te verbinden.

API verbinding met PerfectView

Met een API koppeling tussen jouw werkplek en het databeheer van PerfectView gaan er vele deuren voor je open. Zo hoef je je nooit meer druk te maken of je data wel veilig is, hoe je deze data zonder moeite van A naar B krijgt of waarborg je dat iedereen in jouw organisatie dezelfde methodes hanteert. Met een koppeling tussen PerfectView en jouw in- en uitgaande dataverkeer werk je eenvoudig volgens alle officiele richtlijnen en kom je ongeschonden door iedere cyberaanval. Denk hierbij tevens aan het koppelen van jouw Mailchimp mailverkeer, Exactonline boekhouding of je Mollie betalingen die hierdoor volledig worden beveiligd.

PerfectView simpel koppelen

Wij kennen de API van PerfectView als geen ander. Zo kunnen wij snel schakelen en jouw werkplek nóg veiliger maken door middel van slimme API koppelingen die jouw systemen met elkaar verbinden. Alle gegevens die jij binnenhaalt, beheert en uitwisselt met je bedrijfsrelaties en contacten blijven daardoor altijd op een veilige plek opgeslagen; potentieel risico wordt hierdoor gereduceerd tot het minimale.

Dus heb jij een idee voor een API koppeling? En zie jij de mogelijkheden om écht door te groeien met je bedrijfssoftware? Of ben je gewoon benieuwd naar wat er mogelijk is? Neem dan vandaag nog contact op met onze API developers en wij helpen je graag op weg: Boost je software en ga voor de groei die je nodig hebt!

Heb je een vraag over deze API-koppeling?

Door een bericht te sturen via dit contactformulier ga je akkoord met onze algemene voorwaarden.

Verbind je software en ervaar de voordelen van een API-koppeling met Perfectview

Veelgestelde vragen

Dit hangt af van de complexiteit en de type data. Gaat het om 10 of 10 miljard records? Wil je een koppeling maken naar een oud systeem of een die juist net vers op de markt is?  Wil je alleen data één op één tussen de platforms uitwisselen of verwacht je van ons dat we met superslimme algoritmes de data verbeteren voor we deze opslaan? En zo zijn er nog meer relevante vragen.

 

Om echt te weten te komen at jouw API koppeling kost, stuur ons dan even een bericht met wat je voor ogen hebt, dan denken wij met je mee voor de best passende maatwerk oplossing binnen jouw budget.

Nee. Wij werken met een zogenoemde flat-fee. Je betaald eenmalig de ontwikkeling van de de koppeling. Daarnaast betaal je een vast bedrag voor de zogenoemde resources. Dit is voor de rekenkracht en geheugen welke wij nodig hebben om jouw koppeling(en) te draaien in ons platform. Deze kosten hangen af van hoe zwaar je koppeling is (aantal records, complexiteit van de algoritmes die wij draaien) en bepalen we tijdens het opstellen van de offerte met jou.

Wij bouwen iedere koppeling als een losse miniapplicatie. Deze draait in zijn eigen virtuele container voor maximale veiligheid. De container draait alleen de services die nodig zijn voor jouw koppeling en bevat geen enkele overhead of ingang voor ‘makkelijk’ onderhoud. We werken waar nodig met complexe login sleutels (nooit met wachtwoorden).

 

Voor alles wat publiekelijk beschikbaar is, passen we de hoogst mogelijke standaarden toe om de veiligheid zo hoog mogelijk te houden. Daarnaast monitoren wij alle omgevingen 24/7 op het gebied van veiligheid en performance. 

Alleen als jij dit wilt. Simpel. Wij houden ervan onze verantwoordelijkheid zo klein mogelijk te houden. We halen alleen het minimale op wat nodig is om jouw koppeling tot een succes te brengen en verwijderen alles wat niet nodig is direct na verwerking. Als we toch gegevens moeten opslaan om te weten welke gegevens al gesynchroniseerd zijn dan slaan we alleen het ID of nummer op bijvoorbeeld maar niet de volledige dataset. En als er toch volledige datasets moeten worden opgeslagen dan slaan we alle gevoelige gegevens versleuteld op.

Je kunt ons altijd bellen of een e-mail sturen. Dat kan via het contactformulier op deze pagina of via 010 – 477 26 78 en info@apikoppelingen.nl

Bezoek onze veelgestelde vragen voor meer vraag-en-antwoorden.