Perfectview

Home > Perfectview

Uit dezelfde categorie:

Met het CRM van PerfectView sla je gevoelige gegevens van je klanten, partner ondernemingen of andere gevoelige gegevens op in de cloud. Door het waterdichte systeem wat volledig voldoet aan de eisen van de Nederlandse wet- & regelgeving, waarborg je je gegevens op een uiterst veilige plek. Als kers op de taart is de bedrijfsvoering van PerfectView volledig ingericht rondom de beveiliging van data.

API verbinding met PerfectView

Met een API koppeling tussen jouw werkplek en het databeheer van PerfectView gaan er vele deuren voor je open. Zo hoef je je nooit meer druk te maken of je data wel veilig is, hoe je deze data zonder moeite van A naar B krijgt of waarborg je dat iedereen in jouw organisatie dezelfde methodes hanteert. Met een koppeling tussen PerfectView en jouw in- en uitgaande dataverkeer werk je eenvoudig volgens alle officiele richtlijnen en kom je ongeschonden door iedere cyberaanval. Denk hierbij tevens aan het koppelen van jouw Mailchimp mailverkeer, Exactonline boekhouding of je Mollie betalingen die hierdoor volledig worden beveiligd.

PerfectView simpel koppelen

Wij kennen de API van PerfectView als geen ander. Zo kunnen wij snel schakelen en jouw werkplek nóg veiliger maken door middel van slimme API koppelingen die jouw systemen met elkaar verbinden. Alle gegevens die jij binnenhaalt, beheert en uitwisselt met je bedrijfsrelaties en contacten blijven daardoor altijd op een veilige plek opgeslagen; potentieel risico wordt hierdoor gereduceerd tot het minimale.

Even sparren?

Benieuwd wat een API koppeling voor jou kan doen?

Terugbelverzoek

We hebben je terugbelverzoek ontvangen. We gaan je later terugbellen op jouw aangegeven tijdstip.