Samenwerken met APIkoppelingen

Samenwerken met APIkoppelingen? Dat is altijd mogelijk! Of je nu een startup, een grote corporate of een ZZP’er met ambities bent: Wij geloven dat alles mogelijk is en dat je door middel van samenwerken elkaar naar een nóg hoger niveau kan tillen. Door onze jarenlange ervaring als softwarepartner voor vele ondernemers maken wij deze bewering iedere keer weer waar.

Naast API-koppelaars noeme wij onszelf echte bruggenbouwers. Bruggenbouwers tussen jouw software ideeën en de markt waarin jij jouw ideeën wil loslaten.

Maar hoe garanderen wij dat? Onze specialisten hebben namelijk al meer dan 600 API’s verbonden en ontwikkeld. En dat heeft inmiddels 400 tevreden klanten opgeleverd in binnen in buitenland. We durven dus echt te roepen dat wij de experts zijn op het gebied van API-koppelingen. Met deze kennis en expertise zijn wij de partij om als brug te fungeren tussen jouw software en de “buitenwereld”.

Hoe wij die verbinden kunnen maken

Daar kunnen wij heel duidelijk in zijn. Wij zetten onze kennis, techniek en expertise in om jou veilig, slim en effectief te laten ondernemen. Dit doen wij bijvoorbeeld door het bouwen van een REST JSON API met OpenAPI documentatie conform alle conventies. Of dankzij het bouwen van SDK’s (software development kit) en wrappers voor jouw API zodat deze door andere partijen makkelijker te gebruiken zijn.

En hoe mooi zou het zijn wanneer we samen optrekken richting klanten? Jij als leverancier, wij als implementatie en koppelpartner waarbij we samen zorgen voor een goede businesscase voor iedereen.

Een kritische blik en gedegen beveiligings- en resultaatmonitoring zijn part of the package deal.

Met veiligheid voorop

We werken vaak voor bedrijven met uiterst gevoelige informatie (denk aan financiële gegevens, onderzoeksresultaten of gevoelige persoonsinformatie) en zijn scherp-scherper-scherpst op veilig en verantwoord werken. Zo willen wij altijd garanderen dat onze API-koppelingen en alle andere software die wij ontwikkelen volgens de hoogste standaarden blijven draaien. Zonder zorgen over data-lekken of andere kopzorgen.

Onze ervaring is dat de koppelingen die wij ontwikkelen, en de API-Bridge die wij onderhouden, nagenoeg storingsvrij zijn. Om echter foutloos te kunnen werken, is iedere koppeling afhankelijk van de derde partij(en) waarmee deze verbonden is. Daarnaast bieden wij standaard al een luxe service met daarnaast -als het nodig is- een drietal SLA modellen.

Interesse? Dan horen we graag van je

Dus wil jij samenwerken met APIkoppelingen? Mogen wij jouw sparringpartner zijn en aanschuiven bij jouw klanten om fantastische businesscases te maken? Wil jij onze kennis, techniek en expertise inzetten voor jouw bedrijf? Neem dan contact met ons op. We staan te popelen om met jou te brainstormen over de mogelijkheden.

Ga vandaag nog voor je eigen API!

Overtuigd dat een eigen API-koppeling iets voor jou is? Neem dan direct contact op voor een gratis offerte op maat.

Deel dit artikel
Meer API artikelen

Wat is een API?

API staat voor ‘Application Programming Interface’: Een aantal vastgelegde structuren waardoor software met elkaar kan

Contact opnemen met sales