Samenwerken met APIkoppelingen

Samenwerken met APIkoppelingen? Wat bedoelen julle daar mee?

We begrijpen dat dit misschien voor verwarring zorgt. Wij geloven namelijk dat alles mogelijk is en dat je door middel van samenwerken elkaar naar een (nog) hoger niveau kan tillen.

Bruggenbouwers

Wij zijn echte bruggenbouwers. Onze specialisten hebben al meer dan 600 koppelingen gekoppeld en ontwikkeld; wat inmiddels 400 tevreden klanten heeft opgeleverd in binnen in buitenland. We durven dus echt te roepen dat wij de experts zijn op het gebied van API-koppelingen. Met deze kennis en expertise zijn wij de partij om als brug te fungeren tussen jouw software en de “buitenwereld”.

Hoe wij dat zien

Daar kunnen wij heel duidelijk in zijn. Wij willen onze kennis, techniek en expertise inzetten om jou veilig, slim en effectief te laten ondernemen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan:

  • Het bouwen van een REST JSON API voor jullie met OpenAPI documentatie conform alle conventies.
  • Het bouwen van SDK’s (software development kit) en wrappers voor jouw API zodat deze door andere partijen makkelijker te gebruiken zijn.

En hoe mooi zou het zijn wanneer we samen optrekken richting klanten. Jij als leverancier, wij als implementatie en koppelpartner waarbij we samen zorgen voor een goede businesscase voor iedereen.

Veiligheid

We werken vaak voor bedrijven met uiterst gevoelige informatie (denk aan financiële gegevens, onderzoeksresultaten of gevoelige persoonsinformatie) en zijn scherp-scherper-scherpst op veilig en verantwoord werken. Een kritische blik en gedegen beveiligings- en resultaatmonitoring zijn part of the package deal.

24/7

Onze ervaring is dat de koppelingen die wij ontwikkelen, en de API-Bridge die wij onderhouden, nagenoeg storingsvrij zijn. Om echter foutloos te kunnen werken, is iedere koppeling afhankelijk van de derde partij(en) waarmee deze verbonden is. En daar gaat het nog wel eens mis. Maar gelukkig weten wij ook daar ook altijd wel een oplossing voor. Daarnaast bieden wij standaard al een luxe service met daarnaast -als het nodig is- een drietal SLA modellen.

Dus wil jij samenwerken met APIkoppelingen? Mogen wij jouw sparringpartner zijn en aanschuiven bij jouw klanten om fantastische businesscases te maken? Wil jij onze kennis, techniek en expertise inzetten voor jouw bedrijf? Neem dan contact met ons op. We staan te popelen om met jou te brainstormen over de mogelijkheden.

Benieuwd wat een API koppeling voor jou kan doen?

Samenwerken met APIkoppelingen

Samenwerken met APIkoppelingen? Wat bedoelen julle daar mee? We begrijpen dat dit misschien voor verwarring zorgt. Wij