Simplicate

Home > Simplicate

Uit dezelfde categorie:

Simplicate is een enorm gebruiksvriendelijke bedrijfssoftware voor CRM, project management en facturatie. Dankzij hun eigen Rest API is het systeem snel te integreren met andere softwaretools als o.a. Exact, Mailchimp en Twinfield.

API koppelen van Simplicate

Door gebruik te maken van de Rest API van Simplicate gaan er al gauw vele deuren open. Naast de eerdergenoemde softwarepakketten kan je bijvoorbeeld ook verbinden met Outlook, Slack of bijvoorbeeld Moneybird. Maar naast de ruim veertig online tools die integreerbaar zijn met de Simplicatie API, kan het zijn dat jij gebruik maakt van software die zij niet kunnen verbinden. Of je maakt gebruik van een eigen, unieke custom pakket. Dankzij onze jarenlange ervaring met het koppelen van API’s kunnen wij ieder stukje data uitlezen en verbinden.

Simplicate API integreren

Wij kunnen de API van Simplicate alles laten doen wat jij wilt. Data tonen in je Simplicate omgeving? Binnenkomende records uitlezen in je eigen omgeving? Verschillende data combineren op één gecentraliseerde plek? Noem het op en wij bouwen het volgens de laatste standaarden in web-security. Alle gegevens die jij binnenhaalt, beheert en uitwisselt met je bedrijfsrelaties en contacten blijven daardoor altijd op een veilige plek opgeslagen; potentieel risico wordt hierdoor gereduceerd tot het minimale.

Even sparren?

Benieuwd wat een API koppeling voor jou kan doen?

Terugbelverzoek

We hebben je terugbelverzoek ontvangen. We gaan je later terugbellen op jouw aangegeven tijdstip.