Optimaliseer je bedrijfsproces met een Simplicate API-koppeling

Simplicate is een enorm gebruiksvriendelijke bedrijfssoftware voor CRM, project management en facturatie. Dankzij de Simplicate API (REST) is het systeem snel te integreren met andere softwaretools als o.a. Exact, Mailchimp en Twinfield.

API koppelen van Simplicate

Door gebruik te maken van de Rest API van Simplicate gaan er al gauw vele deuren open. Naast de eerdergenoemde softwarepakketten kan je bijvoorbeeld ook verbinden met Outlook, Slack of bijvoorbeeld Moneybird.

Maar naast de ruim veertig online tools die integreerbaar zijn met de Simplicatie API, kan het zijn dat jij gebruik maakt van software die zij niet kunnen verbinden. Of je maakt gebruik van een eigen, unieke custom pakket. Dankzij onze jarenlange ervaring met het koppelen van API’s kunnen wij ieder stukje data uitlezen en verbinden.

De API integreren

Wij kunnen de API van Simplicate alles laten doen wat jij wilt. Data tonen in je Simplicate omgeving? Binnenkomende records uitlezen in je eigen omgeving? Verschillende data combineren op één gecentraliseerde plek? Noem het op en wij bouwen het volgens de laatste standaarden in web-security. Alle gegevens die jij binnenhaalt, beheert en uitwisselt met je bedrijfsrelaties en contacten blijven daardoor altijd op een veilige plek opgeslagen; potentieel risico wordt hierdoor gereduceerd tot het minimale.

Dus waar wacht je nog op? Neem vandaag nog contact op en vraag naar de mogelijkheden. Met behulp van onze kennis helpen wij jou graag aan de beste API-koppeling!

Vragen over deze API?

Klaar om de kracht van een API-koppeling​ met Simplicate te ontdekken?

Neem vandaag nog contact op en ervaar de voordelen van een API-koppeling met Simplicate. Verbeter de efficiëntie van je bedrijfsprocessen, verminder fouten en ontdek de eindeloze mogelijkheden van onze naadloze software-integraties.

Veelgestelde vragen

Dit hangt af van de complexiteit en de type data. Gaat het om 10 of 10 miljard records? Wil je een koppeling maken naar een oud systeem of een die juist net vers op de markt is?  Wil je alleen data één op één tussen de platforms uitwisselen of verwacht je van ons dat we met superslimme algoritmes de data verbeteren voor we deze opslaan? En zo zijn er nog meer relevante vragen.

Om echt te weten te komen at jouw API koppeling kost, stuur ons dan even een bericht met wat je voor ogen hebt, dan denken wij met je mee voor de best passende maatwerk oplossing binnen jouw budget.

Nee. Wij werken met een zogenoemde flat-fee. Je betaald eenmalig de ontwikkeling van de de koppeling. Daarnaast betaal je een vast bedrag voor de zogenoemde resources. Dit is voor de rekenkracht en geheugen welke wij nodig hebben om jouw koppeling(en) te draaien in ons platform. Deze kosten hangen af van hoe zwaar je koppeling is (aantal records, complexiteit van de algoritmes die wij draaien) en bepalen we tijdens het opstellen van de offerte met jou.

Wij bouwen iedere koppeling als een losse miniapplicatie. Deze draait in zijn eigen virtuele container voor maximale veiligheid. De container draait alleen de services die nodig zijn voor jouw koppeling en bevat geen enkele overhead of ingang voor ‘makkelijk’ onderhoud. We werken waar nodig met complexe login sleutels (nooit met wachtwoorden).

Voor alles wat publiekelijk beschikbaar is, passen we de hoogst mogelijke standaarden toe om de veiligheid zo hoog mogelijk te houden. Daarnaast monitoren wij alle omgevingen 24/7 op het gebied van veiligheid en performance. 

Alleen als jij dit wilt. Simpel. Wij houden ervan onze verantwoordelijkheid zo klein mogelijk te houden. We halen alleen het minimale op wat nodig is om jouw koppeling tot een succes te brengen en verwijderen alles wat niet nodig is direct na verwerking. Als we toch gegevens moeten opslaan om te weten welke gegevens al gesynchroniseerd zijn dan slaan we alleen het ID of nummer op bijvoorbeeld maar niet de volledige dataset. En als er toch volledige datasets moeten worden opgeslagen dan slaan we alle gevoelige gegevens versleuteld op.

Je kunt ons altijd bellen of een e-mail sturen. Dat kan via het contactformulier op deze pagina of via 010 – 477 26 78 en info@apikoppelingen.nl

Bekijk al onze veelgestelde vragen voor meer antwoorden.

Contact opnemen met sales