GoedGepickt

Home > GoedGepickt

GoedGepickt is inmiddels een vertrouwde naam in webwinkelland. Het biedt (mede dankzij de GoedGepickt API) de ideale oplossing voor kleine en middelgrote webshops die willen groeien en hun verkopen willen uitbreiden via meerdere kanalen dan alleen de webshop. De laagdrempelige en gebruiksvriendelijke magazijnsoftware van GoedGepickt is sterk barcode gedreven. Tevens helpt het webshops met het automatiseren van magazijnprocessen en helpt bij het voorkomen van fouten.

Koppelen met de GoedGepickt API

Ben jij op zoek naar de ideale oplossing om je bedrijf te laten groeien? En wil je meer omzet genereren door verkoop via meerdere kanalen dan alleen je webshop zelf? Met een API-koppeling met GoedGepickt heb jij, als webwinkelier, altijd optimaal overzicht op de voorraad. De voorraad wordt altijd automatisch bijgewerkt en de bestellingen van alle verkoopkanalen kunnen in één en hetzelfde systeem beheerd worden.

De software werkt in de basis met een eenvoudige barcodescanner in combinatie met voorraadlocaties die zijn voorzien van een unieke barcode. Alle voorraadbewegingen worden automatisch opgeslagen. Dat maakt dat eventuele fouten eenvoudig zijn op te sporen, maar ook dat je op basis van statistieken je magazijnindeling nog meer kunt verbeteren. In combinatie met de app is het zelfs mogelijk om GoedGepickt volledig papierloos te gebruiken.

De GoedGepickt API koppelen

Het team van GoedGepickt heeft afgelopen jaren gewerkt aan de uitbreiding van het aantal API-koppelingen. De software draait volledig in de cloud en communiceert met CCVshop, Magento 1 en 2, WooCommerce, MijnWebwinkel, en ook met marktplaatsen zoals bol.com en Amazon.

Daarnaast kan er ook makkelijke met de API van een groot aantal vervoerders worden gekoppeld. Op die manier is het mogelijk om vanuit GoedGepickt de zendingen al te maken. Omdat de software in de cloud draait, is het niet nodig om grote investeringen te doen. Met een simpele barcodescanner ben je al goed op weg. De software is bovendien naar eigen inzicht in te stellen. 

Met GoedGepickt kun je automatisch producten inkopen waarvan de voorraad onder een bepaald niveau zit of producten in kopen die op nabestelling moeten worden geleverd.

Wil jij ook alle taken in je magazijn zoveel mogelijk automatiseren en de processen efficiënter laten verlopen?

Dankzij onze jarenlange ervaring van het koppelen van talloze API’s uit diverse branches is geen verbinding ons te gek. Heb jij plannen om GoedGepickt te koppelen aan een van jouw bestaande systemen? Wacht dan niet langer met het tot stand brengen van jouw ideeën.

Neem contact op en leg je opties voor aan onze API-experts. Zij gaan graag met jou in gesprek over de talloze mogelijkheden van onze data koppelingen.

Meer weten over de API van GoedGepickt?

Specialist in API koppelingen:

Benieuwd wat een API koppeling voor jou kan doen?

Samenwerken met APIkoppelingen

Samenwerken met APIkoppelingen? Wat bedoelen julle daar mee? We begrijpen dat dit misschien voor verwarring zorgt. Wij