Optimaliseer je bedrijfsproces met een GoedGepickt API-koppeling

GoedGepickt is inmiddels een vertrouwde naam in webwinkelland. Het biedt (mede dankzij de GoedGepickt API) de ideale oplossing voor kleine en middelgrote webshops die willen groeien en hun verkopen willen uitbreiden via meerdere kanalen dan alleen de webshop. De laagdrempelige en gebruiksvriendelijke magazijnsoftware van GoedGepickt is sterk barcode gedreven. Tevens helpt het webshops met het automatiseren van magazijnprocessen en helpt bij het voorkomen van fouten.

Koppelen met de GoedGepickt API

Ben jij op zoek naar de ideale oplossing om je bedrijf te laten groeien? En wil je meer omzet genereren door verkoop via meerdere kanalen dan alleen je webshop zelf? Met een API-koppeling met GoedGepickt heb jij, als webwinkelier, altijd optimaal overzicht op de voorraad. Zo houd je de voorraad bijvoorbeeld altijd automatisch bij of beheer je de bestellingen van alle verkoopkanalen in één systeem.

De software werkt in de basis met een eenvoudige barcodescanner in combinatie met voorraadlocaties die zijn voorzien van een unieke barcode. Alle voorraadbewegingen worden automatisch opgeslagen. Dat maakt dat eventuele fouten eenvoudig zijn op te sporen, maar ook dat je op basis van statistieken je magazijnindeling nog meer kunt verbeteren. In combinatie met de app is het zelfs mogelijk om GoedGepickt volledig papierloos te gebruiken. Check de API pagina van Goedgepickt voor nog meer informatie

De GoedGepickt API koppelen

Het team van GoedGepickt heeft afgelopen jaren gewerkt aan de uitbreiding van het aantal API-koppelingen. De software draait volledig in de cloud en communiceert met CCVshop, Magento 1 en 2, WooCommerce, MijnWebwinkel, en ook met marktplaatsen zoals bol.com en Amazon.

Daarnaast koppel je ook makkelijk met de API van een groot aantal (bekende) vervoerders. Op die manier is het mogelijk om vanuit GoedGepickt de zendingen al te maken. Omdat de software in de cloud draait, is het niet nodig om grote investeringen te doen. Met een simpele barcodescanner ben je al goed op weg. De software is bovendien naar eigen inzicht in te stellen. 

Wil jij ook alle taken in je magazijn zoveel mogelijk automatiseren en de processen efficiënter laten verlopen?

Dankzij onze jarenlange ervaring van het koppelen van talloze API’s uit diverse branches is geen verbinding ons te gek. Heb jij plannen om GoedGepickt te koppelen aan een van jouw bestaande systemen? Wacht dan niet langer met het tot stand brengen van jouw ideeën.

Neem contact op en leg je opties voor aan onze API-experts. Zij gaan graag met jou in gesprek over de talloze mogelijkheden van onze data koppelingen.

Bekijk onze website Webwinkelkoppelen.nl voor alle mogelijkheden om jouw webshop te koppelen met API’s en te optimaliseren met AI.

Vragen over deze API?

Klaar om de kracht van een API-koppeling​ met GoedGepickt te ontdekken?

Neem vandaag nog contact op en ervaar de voordelen van een API-koppeling met GoedGepickt. Verbeter de efficiëntie van je bedrijfsprocessen, verminder fouten en ontdek de eindeloze mogelijkheden van onze naadloze software-integraties.

Veelgestelde vragen

Dit hangt af van de complexiteit en de type data. Gaat het om 10 of 10 miljard records? Wil je een koppeling maken naar een oud systeem of een die juist net vers op de markt is?  Wil je alleen data één op één tussen de platforms uitwisselen of verwacht je van ons dat we met superslimme algoritmes de data verbeteren voor we deze opslaan? En zo zijn er nog meer relevante vragen.

Om echt te weten te komen at jouw API koppeling kost, stuur ons dan even een bericht met wat je voor ogen hebt, dan denken wij met je mee voor de best passende maatwerk oplossing binnen jouw budget.

Nee. Wij werken met een zogenoemde flat-fee. Je betaald eenmalig de ontwikkeling van de de koppeling. Daarnaast betaal je een vast bedrag voor de zogenoemde resources. Dit is voor de rekenkracht en geheugen welke wij nodig hebben om jouw koppeling(en) te draaien in ons platform. Deze kosten hangen af van hoe zwaar je koppeling is (aantal records, complexiteit van de algoritmes die wij draaien) en bepalen we tijdens het opstellen van de offerte met jou.

Wij bouwen iedere koppeling als een losse miniapplicatie. Deze draait in zijn eigen virtuele container voor maximale veiligheid. De container draait alleen de services die nodig zijn voor jouw koppeling en bevat geen enkele overhead of ingang voor ‘makkelijk’ onderhoud. We werken waar nodig met complexe login sleutels (nooit met wachtwoorden).

Voor alles wat publiekelijk beschikbaar is, passen we de hoogst mogelijke standaarden toe om de veiligheid zo hoog mogelijk te houden. Daarnaast monitoren wij alle omgevingen 24/7 op het gebied van veiligheid en performance. 

Alleen als jij dit wilt. Simpel. Wij houden ervan onze verantwoordelijkheid zo klein mogelijk te houden. We halen alleen het minimale op wat nodig is om jouw koppeling tot een succes te brengen en verwijderen alles wat niet nodig is direct na verwerking. Als we toch gegevens moeten opslaan om te weten welke gegevens al gesynchroniseerd zijn dan slaan we alleen het ID of nummer op bijvoorbeeld maar niet de volledige dataset. En als er toch volledige datasets moeten worden opgeslagen dan slaan we alle gevoelige gegevens versleuteld op.

Je kunt ons altijd bellen of een e-mail sturen. Dat kan via het contactformulier op deze pagina of via 010 – 477 26 78 en info@apikoppelingen.nl

Bekijk al onze veelgestelde vragen voor meer antwoorden.

Contact opnemen met sales