PrestaShop

Home > PrestaShop

Uit dezelfde categorie:

Prestashop is een opensource E-commerce platform waarmee je je eigen webshop beheert. Net zoals andere vergelijkbare oplossingen zoals bijv. Shopify en Woocommerce is en blijft dit gratis met uitzondering van betaalde plugins en add-ons.

Verbinden met de Prestashop API

Jouw Prestashop webshop heeft natuurlijk baat bij een goed gestroomlijnde gebruikerservaring. Gelukkig biedt het platform je daarom genoeg mogelijkheden om je webshop zodanig uit te breiden dat je alles hebt wat een goede webshop nodig heeft.

Maar wat als je tóch nog meer wilt? Denk jij er bijvoorbeeld aan om de aankopen van je webshop automatisch te verwerken in je Exact boekhouding? Of wat als je de uitgaande mails naar je klanten wilt combineren met je lopende Mailchimp campagnes? Het zijn dit soort extra’s die nog niet standaard worden ondersteund door Prestashop. Maar dankzij een API koppeling kan dit wél!

Prestashop koppelen met jouw omgeving

Door de API van Prestashop te koppelen met jouw (custom) systemen bespaar je enorm veel tijd tijdens het ondernemen. Dankzij onze jarenlange ervaring met het bouwen, verbinden en verbeteren van E-commerce systemen kunnen wij jou altijd het advies geven wat exact aansluit op jouw situatie. Zit jij met een probleem en de oplossing? Of weet je nog niet precies waar je moet beginnen? Laat het ons weten en wij kijken met jou wat we kunnen doen om jouw webshop te verbeteren.

Even sparren?

Benieuwd wat een API koppeling voor jou kan doen?

Terugbelverzoek

We hebben je terugbelverzoek ontvangen. We gaan je later terugbellen op jouw aangegeven tijdstip.