Optimaliseer je bedrijfsproces met een Shopify API-koppeling

Shopify is een betrouwbaar en gebruiksvriendelijk e-commerce platform, wereldwijd gebruikt door bijna meer dan anderhalf miljoen webshops. Maar wist je dat je de mogelijkheden van Shopify nog verder kunt uitbreiden met een op maat gemaakte API-koppeling?

Waarom een Shopify API-koppeling?

Hoewel Shopify een uitstekend alles-in-één platform is voor e-commerce, is er altijd ruimte voor verbetering en personalisatie. Een Shopify API-koppeling stelt je in staat om jouw webshop naadloos te integreren met andere tools en services die je al gebruikt, waardoor je jouw bedrijfsprocessen kunt stroomlijnen en een nog betere winkelervaring voor je klanten kunt creëren.

Haal meer uit je Shopify webshop

Het gebruiken van de Shopify API voor jouw webwinkel opent een wereld aan mogelijkheden. Of je nu je magazijnbeheer wilt stroomlijnen, je assortiment wilt uitbreiden of je klantrelaties wilt automatiseren, er is een oplossing die past bij jouw behoeften. Hier zijn enkele voorbeelden van hoe je jouw Shopify webshop kunt verbeteren met een slimme koppeling.

Shopify koppelen met Exact Online

Maak je gebruik van het dynamische e-commerce platform Shopify? Dan kan een API-koppeling tussen jouw Shopify webwinkel en Exact Online je bedrijfsprocessen naar een hoger niveau tillen. Deze koppeling maakt het mogelijk om automatisch je voorraad bij te werken, bestellingen en facturen te registreren in Exact Online en klantgegevens te synchroniseren.

Lees meer over de mogelijkheden van een koppeling met Exact Online

Shopify koppelen met e-Boekhouden

Vereenvoudig je boekhoudprocessen door Shopify te verbinden met e-Boekhouden. Met deze koppeling worden je verkoopgegevens automatisch gesynchroniseerd met jouw boekhoudsoftware. Dit bespaart je tijd en vermindert de kans op fouten. Bovendien krijg je een beter overzicht van je financiën, waardoor je betere zakelijke beslissingen kunt nemen.

Lees meer over API-koppelingen met e-Boekhouden

Shopify koppelen met Picqer

Met een API-koppeling tussen Shopify en Picqer, kun je jouw magazijnbeheer efficiënter maken. Picqer helpt je met het automatiseren van je magazijnprocessen, waardoor je minder tijd kwijt bent aan logistiek en meer tijd overhoudt voor de groei en ontwikkeling van je webshop.

Lees meer over de mogelijkheden van Picqer voor webwinkels

Breid je assortiment uit met Flora@Home

Door Shopify te koppelen aan Flora@Home, kun je jouw klanten een breed scala aan planten aanbieden. Flora@Home biedt een uitgebreid assortiment, van kamerplanten tot tuinplanten, die direct vanuit de kwekerij naar jouw klanten worden verzonden.

Lees meer over koppelen met Flora@Home

Integreer Shopify met MailChimp en Stripe

Automatiseer je klantrelaties met nieuwsbrieven via MailChimp, of breid je betaalmogelijkheden uit door een koppeling met Stripe. Door deze tools te integreren, kun je jouw webshop nog verder personaliseren en optimaliseren.

Experts in het koppelen met Shopify

Wij hebben jarenlange ervaring met het ontwikkelen van webshop koppelingen en zijn bekend met de Shopify API. We bieden niet alleen de technische implementatie, maar adviseren je ook over de beste toepassingen voor jouw specifieke situatie. Je vertelt ons jouw wensen en de software, en wij gaan ermee aan de slag.

Neem vandaag nog contact op

Wil je meer weten over het integreren van API’s en het slimmer maken van jouw webshop met AI? Neem dan contact met ons op of bezoek onze website Webwinkelkoppelen.nl! Samen kunnen we de mogelijkheden verkennen om jouw Shopify webshop naar een hoger niveau te tillen.

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan

Vragen over deze API?

Klaar om de kracht van een API-koppeling​ met Shopify te ontdekken?

Neem vandaag nog contact op en ervaar de voordelen van een API-koppeling met Shopify. Verbeter de efficiëntie van je bedrijfsprocessen, verminder fouten en ontdek de eindeloze mogelijkheden van onze naadloze software-integraties.

Veelgestelde vragen

Dit hangt af van de complexiteit en de type data. Gaat het om 10 of 10 miljard records? Wil je een koppeling maken naar een oud systeem of een die juist net vers op de markt is?  Wil je alleen data één op één tussen de platforms uitwisselen of verwacht je van ons dat we met superslimme algoritmes de data verbeteren voor we deze opslaan? En zo zijn er nog meer relevante vragen.

Om echt te weten te komen at jouw API koppeling kost, stuur ons dan even een bericht met wat je voor ogen hebt, dan denken wij met je mee voor de best passende maatwerk oplossing binnen jouw budget.

Nee. Wij werken met een zogenoemde flat-fee. Je betaald eenmalig de ontwikkeling van de de koppeling. Daarnaast betaal je een vast bedrag voor de zogenoemde resources. Dit is voor de rekenkracht en geheugen welke wij nodig hebben om jouw koppeling(en) te draaien in ons platform. Deze kosten hangen af van hoe zwaar je koppeling is (aantal records, complexiteit van de algoritmes die wij draaien) en bepalen we tijdens het opstellen van de offerte met jou.

Wij bouwen iedere koppeling als een losse miniapplicatie. Deze draait in zijn eigen virtuele container voor maximale veiligheid. De container draait alleen de services die nodig zijn voor jouw koppeling en bevat geen enkele overhead of ingang voor ‘makkelijk’ onderhoud. We werken waar nodig met complexe login sleutels (nooit met wachtwoorden).

Voor alles wat publiekelijk beschikbaar is, passen we de hoogst mogelijke standaarden toe om de veiligheid zo hoog mogelijk te houden. Daarnaast monitoren wij alle omgevingen 24/7 op het gebied van veiligheid en performance. 

Alleen als jij dit wilt. Simpel. Wij houden ervan onze verantwoordelijkheid zo klein mogelijk te houden. We halen alleen het minimale op wat nodig is om jouw koppeling tot een succes te brengen en verwijderen alles wat niet nodig is direct na verwerking. Als we toch gegevens moeten opslaan om te weten welke gegevens al gesynchroniseerd zijn dan slaan we alleen het ID of nummer op bijvoorbeeld maar niet de volledige dataset. En als er toch volledige datasets moeten worden opgeslagen dan slaan we alle gevoelige gegevens versleuteld op.

Je kunt ons altijd bellen of een e-mail sturen. Dat kan via het contactformulier op deze pagina of via 010 – 477 26 78 en info@apikoppelingen.nl

Bekijk al onze veelgestelde vragen voor meer antwoorden.

Contact opnemen met sales