Optimaliseer je bedrijfsproces met een DistriMedia API-koppeling

Het vanuit Vlaanderen actieve full-service DistriMedia, is dé partner voor de fulfilment van webshops en merchandising. Zij nemen dus de afhandeling van bestellingen over van e-commerce ondenemers. De Distrimedia API biedt tevens vele mogelijkheden.

Door jouw omgeving uit te breiden met de bestaande API, gaan er dus vele deuren open voor jouw webshop. Zelf bieden zij al doorgeteste connectoren aan voor onder andere WooCommerce, CCVShop en Shopify. Maar met onze hulp is alleen nog the sky the limit. Jij bedenkt de software waar je mee wilt verbinden, dan maken wij ‘m voor je. Veilig en zonder problemen.

API koppelen van DistriMedia

Je hebt dus een webshop en bent partner van DistriMedia. Bestellingen worden bestellingen automatisch aangenomen, foutloos verwerkt en financieel eenvoudig afgehandeld. Dat gaat dus al de goede kant op! Maar zoals bij alle (bestaande) softwareoplossingen loop je nog wel eens tegen een muur aan.

Want wat als je DistriMedia datasets wilt uitlezen op andere plekken? Denk bijvoorbeeld aan bestelgegevens laten uitlezen in jouw marketing-campagne zoals je Mailchimp e-mails of SMS berichten sturen bij bepaalde triggers? Of vind je het handig om gegevens te sturen van je DistriMedia omgeving naar je boekhouding? Of wil je gewoon een betaalmethode toevoegen? Wij doen het allemaal. Zolang de software online te vinden is, kunnen wij ‘m voor je verbinden.

De vele voordelen van een API koppeling

Door een API koppeling te maken tussen omgevingen maken we data synchronisatie kinderspel. Het levert niet alleen veel meer tijd op, je zorgt er ook voor dat fouten door handmatige handelingen verleden tijd worden.

Bovendien beveiligen we de communicatie die hiertussen plaatsvindt. Alle gegevens die jij binnenhaalt, beheert en uitwisselt blijven daardoor altijd op een veilige plek opgeslagen. Potentieel risico wordt hierdoor gereduceerd tot het minimale.

Dus wat houdt je nog tegen? Zie jij het succes al voor je van een API-koppeling, maar weet je nog niet waar je moet beginnen? Begin dan met contact opnemen met onze API experts. Zij weten precies wat er mogelijk is en wat dat kan betekenen voor jouw groeiende onderneming.

Vragen over deze API?

Klaar om de kracht van een API-koppeling​ met DistriMedia te ontdekken?

Neem vandaag nog contact op en ervaar de voordelen van een API-koppeling met DistriMedia. Verbeter de efficiëntie van je bedrijfsprocessen, verminder fouten en ontdek de eindeloze mogelijkheden van onze naadloze software-integraties.

Veelgestelde vragen

Dit hangt af van de complexiteit en de type data. Gaat het om 10 of 10 miljard records? Wil je een koppeling maken naar een oud systeem of een die juist net vers op de markt is?  Wil je alleen data één op één tussen de platforms uitwisselen of verwacht je van ons dat we met superslimme algoritmes de data verbeteren voor we deze opslaan? En zo zijn er nog meer relevante vragen.

Om echt te weten te komen at jouw API koppeling kost, stuur ons dan even een bericht met wat je voor ogen hebt, dan denken wij met je mee voor de best passende maatwerk oplossing binnen jouw budget.

Nee. Wij werken met een zogenoemde flat-fee. Je betaald eenmalig de ontwikkeling van de de koppeling. Daarnaast betaal je een vast bedrag voor de zogenoemde resources. Dit is voor de rekenkracht en geheugen welke wij nodig hebben om jouw koppeling(en) te draaien in ons platform. Deze kosten hangen af van hoe zwaar je koppeling is (aantal records, complexiteit van de algoritmes die wij draaien) en bepalen we tijdens het opstellen van de offerte met jou.

Wij bouwen iedere koppeling als een losse miniapplicatie. Deze draait in zijn eigen virtuele container voor maximale veiligheid. De container draait alleen de services die nodig zijn voor jouw koppeling en bevat geen enkele overhead of ingang voor ‘makkelijk’ onderhoud. We werken waar nodig met complexe login sleutels (nooit met wachtwoorden).

Voor alles wat publiekelijk beschikbaar is, passen we de hoogst mogelijke standaarden toe om de veiligheid zo hoog mogelijk te houden. Daarnaast monitoren wij alle omgevingen 24/7 op het gebied van veiligheid en performance. 

Alleen als jij dit wilt. Simpel. Wij houden ervan onze verantwoordelijkheid zo klein mogelijk te houden. We halen alleen het minimale op wat nodig is om jouw koppeling tot een succes te brengen en verwijderen alles wat niet nodig is direct na verwerking. Als we toch gegevens moeten opslaan om te weten welke gegevens al gesynchroniseerd zijn dan slaan we alleen het ID of nummer op bijvoorbeeld maar niet de volledige dataset. En als er toch volledige datasets moeten worden opgeslagen dan slaan we alle gevoelige gegevens versleuteld op.

Je kunt ons altijd bellen of een e-mail sturen. Dat kan via het contactformulier op deze pagina of via 010 – 477 26 78 en info@apikoppelingen.nl

Bekijk al onze veelgestelde vragen voor meer antwoorden.

Contact opnemen met sales