Moneybird API koppelen

Als ondernemer wil je bezig zijn met ondernemen. Vaak is de administratie een tijdrovende bezigheid. Tijdens het ondernemen kwamen wij de oprichters van Moneybird ook tot deze conclusie. Daarom besloten ze in 2008 om slimme software te gaan bouwen voor de financiële administratie van ondernemers. Het doel was om simpeler te zijn dan de complexe boekhoudpakketten en meer grip op de administratie te bieden dan Word of Excel. Hierin zijn ze meer dan geslaagd: Inmiddels is Moneybird een volwassen applicatie met krachtige tools die te besturen zijn met een eenvoudige interface.

API Moneybird connectie maken

De Moneybird API is veilig, snel en slim opgezet waardoor er heel veel mogelijkheden zijn. Denk bijvoorbeeld aan het automatisch inboeken van je webwinkel facturen in je Moneybird administratie of het automatisch bijwerken van je klantprofielen in Moneybird en Mailchimp tegelijk. Daarnaast is het ook mogelijk om naast je Moneybird een platform op te tuigen wat strak inhaakt op je Moneybird en aanvullende functionaliteiten mogelijk maakt. Hiermee benut je optimaal de kracht van dit platform en de bijbehorende REST API.

Moneybird API koppelen

De Moneybird API biedt diverse mogelijkheden om met jouw data te werken. Van het ophalen en bijwerken van contacten tot het invoeren van facturen. Dat laatste is handig als je bijvoorbeeld werkt met een ander systeem wat automatisch facturen maakt. Wij kunnen er dan voor zorgen dat deze facturen ook in je Moneybird omgeving worden toegevoegd. Daarnaast is het mogelijk om abonnementen vanuit de API bij te houden zodat je deze kunt weergeven of koppelen in een extern platform.

 

Meer weten?

Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op voor een korte brainstorm of een vrijblijvend voorstel.

Voorbeelden van API's waar wij mee werken