ExactOnline API koppeling

Exact Online is dé software voor ondernemers en accountants. Met boekhouden en CRM in 1 is het de basis van een gezond bedrijf. Dankzij de krachtige REST API's van Exact is het mogelijk om automatisch gegevens in je boekhouding of CRM te plaatsen of juist gegevens daaruit op te halen. Snel, efficiënt en zonder het risico van menselijke fouten

Zo kun je bijvoorbeeld facturen en voorraad mutaties uit je webwinkel met de API van Exact direct en volledig automatisch in je boekhouding plaatsen. Of iDeal en creditcardbetalingen van je payment provider automatisch koppelen aan je boekhouding zodat deze altijd up-to-date is. Een API koppeling met Exact bespaart veel tijd en voorkomt fouten.

Webwinkel koppelen met Exact API

Heb je een webshop maar moet je op dit moment nog een hoop gegevens handmatig overzetten? Door een koppeling te maken met de API van Exact is dat niet meer nodig. Met een koppeling te maken tussen jouw webwinkel en de API van Exact kun je automatisch je voorraad bijwerken, orders en facturen boeken en klanten synchronsieren met je CRM.

Betalingen boeken in ExactOnline

Maak je gebruik van een payment provider (zoals Mollie, Moneybird of Multisafepay) voor het ontvangen van iDeal of creditcard betalingen en koppel je deze handmatig aan facturen? Met een API koppeling is dit niet langer nodig en is jouw informatie altijd en overal up-to-date.

Exact Handel en Productie

De REST API van ExactOnline biedt ongekend veel mogelijkheden, niet alleen voor je boekhouding en CRM maar ook voor geïntegreerde producten zoals Exact voor Handel en Exact voor Productie. Door een koppeling te maken tussen Exact en jouw software haal je meer uit jouw data, bespaar je tijd en voorkom je fouten.

Software koppelen aan ExactOnline

Gebruik je Exact Online maar mis je een koppeling met je andere softwarepakket of systeem? Heb je daardoor dubbele data of ben je veel tijd kwijt aan het handmatig overzetten van gegevens? Wij kennen de REST API's van Exact als geen ander en de mogelijkheden hiermee zijn ongekend. Door onze jarenlange ervaring in het koppelen met ExactOnline kunnen wij nagenoeg alles wat online beschikbaar is, koppelen aan Exact. Veilig, efficiënt en foutloos.

Experts in Exact API koppelingen

We hebben ruim 16 jaar en vele honderden koppelingen ervaring. Van alle API's is de REST API van ExactOnline onze favouriet. Wij hebben hier zeer veel ervaring mee en de mogelijkheden zijn ongekend. Koppelingen met Exact die wij hebben ontwikkeld worden o.a. gebruikt voor:

  • Voorraad (mutaties) ophalen uit ExactOnline en beschikbaar stellen in een JSON/HTML feed;
  • Voorraad (mutaties) synchroniseren met de Retailer API van Bol.com;
  • Inkoopopdrachten (in diverse formats van e-mails tot text-files in SFTP) opslaan in ExactOnline;
  • PDF facturen 'parsen' en opslaan in ExactOnline;
  • Verkoopfacturen uit webshops en andere administratie en boekhoudpakketten opslaan in ExactOnline;
  • CRM systemen koppelen aan ExactOnline voor synchronisatie klanten en relaties;
  • Journaalposten maken om de inkoopwaarde van de omzet uit webshops te boeken.

Weten wat een API koppeling voor jou kan doen?

Vertel ons meer over jouw omgeving en wensen, dan kijken we samen hoe wij voor jouw organisatie het beste uit een API koppeling met Exact Online kunnen halen. Dankzij onze ervaring met de Exact Online API kunnen wij vaak meer bereiken met een koppeling dan je verwacht.

Een slimme API koppeling kan jouw organisatie veel tijd, geld en fouten besparen. Wacht daarom niet langer en vraag vandaag nog een offerte aan en kijk wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen.

Vraag direct een offerte aan
divider

Voorbeelden van API's waar wij mee werken