ExactOnline API connectie

Exact Online is de business software voor ondernemers en accountants. Met online boekhouden en een CRM in één is het de basis van een gezond bedrijf. Daarnaast hebben ze geïntegreerde speciale pakketten voor mkb’ers in de productie, handel en zakelijke dienstverlening. Dankzij een hele krachtige REST API is alle data in je Exact Online omgeving beschikbaar en toegankelijk voor bijvoorbeeld je website, een ander CRM pakket (als je alleen je boekhouding in Exact Online bijhoudt) of wat dan ook. Wij kennen deze API van binnen- en van buiten en kunnen jou precies vertellen wat de mogelijkheden zijn.

Een koppeling maken met ExactOnline?

De API van Exact is veilig, snel en zeer breed opgezet waardoor er ontzettend veel mogelijkheden zijn. Denk bijvoorbeeld aan het automatisch inboeken van je webwinkel facturen in uw Exact Online boekhouding of het automatisch bijwerken van je klantprofielen in Exact Online, Mailchimp en PerfectView tegelijk. Daarnaast maken wij ook 'interfaces' buiten je Exact Online omgeving om die data vergaren en tonen uit verschillende bronnen zodat je vanuit één centrale plek alle data bij kunt werken. Kortom, dankzij de solide REST API van ExactOnline zijn de mogelijkheden eindeloos.

Exact Online API verbinden

Heb je al een webshop maar moet je op dit moment nog een hoop gegevens handmatig overzetten of heb je een payment provider (zoals Mollie of Multisafepay) waar je nu betalingen ontvangt maar die je nog handmatig moet koppelen aan je facturen? Zomaar een paar scenario's die voor kunnen komen. Wij kennen de API van ExactOnline als geen ander. Wij kunnen extreem veilige en solide koppelingen voor je maken om al dit soort data-vraagstukken op te lossen. Weg met het handwerk en eventuele typefouten, vanaf nu gaat alles automatisch. Benieuwd? Vul het formulier in en wij nemen contact met je op voor een vrijblijvende kennismaking waarin we samen brainstormen over de mogelijkheden.

WE DROMEN IN EXACT KOPPELINGEN

ExactOnline is één van de API's waar wij enorm veel ervaring mee hebben. Toepassingen die wij ontwikkeld hebben betreffen onder andere:

  1. Voorraad (mutaties) ophalen uit ExactOnline en beschikbaar stellen in een JSON/HTML feed;
  2. Voorraad (mutaties) synchroniseren met de Plaza API van Bol.com;
  3. Inkoopopdrachten (in diverse formats van e-mails tot text-files in SFTP) opslaan in ExactOnline;
  4. PDF facturen 'parsen' en opslaan in ExactOnline;
  5. Verkoopfacturen uit webshops en externe administratiepakketten opslaan in ExactOnline;
  6. CRM systemen koppelen aan ExactOnline voor synchronisatie klanten / relaties;
  7. Journaalposten maken om de inkoopwaarde van de omzet uit webshops te boeken.

Meer weten?

Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op voor een korte brainstorm of een vrijblijvend voorstel.

Voorbeelden van API's waar wij mee werken